Na tem mestu vam strokovnjaki svetujejo, kako, kdaj in zakaj se služi poročnim stvarem, da je poročni dan prava pravljica.

Poročne strokovnjake lahko tudi karkoli vprašate. Pišite jim na info@organizirajsiporoko.si in z veseljem vam bodo odgovorili.

“Večina izmed nas prav pogosto ne organizira dogodkov za 50 ljudi in več, zato je dobro, da prej poznavalce o tem povprašamo in se tako izognemu marsičemu neprijetnemu ...”
OrganizirajSiPoroko.si

Kakšen šopek izbrati glede na značaj neveste?

Preden izbereta poročni šopek je pomembno, da se najprej vprašata kakšna sta po značaju in kaj je nevesti všeč. Poročni šopek je temelj poroke, saj se na njega veže vsa preostala dekoracija, zato je pomembno, da so rože v šopku nevesti všeč. Na izbiro samega cvetja seveda vpliva tudi čas poroke. 
Neveste pogosto izbirajo okrogel šopek ali bidermajer šopek. 

Kakšnega pa boste izbrale ve glede na vaš značaj?

Klasična nevesta: 
Največkrat izbere okrogel šopek, narejen iz vrtnic. Največkrat je šopek v rdeči barvi. Neveste  rade kombinirajo rdečo barvo tudi z malo bele.

Romantična nevesta:
Izbira bolj nežne barve cvetja in dišeče. Poudarek je na romantiki, nežnosti in ne izstopa kot šopek neveste, ki je po naravi bolj umetniška, igriva, živahna. Romantična nevesta je že po naravi nežna, romantična, čuteča. Šopki so bolj bogati, polni in dišeči. Oblika šopka je bidermajer šopek ali pa prevešujoč kot slap. Kar se tiče izbire odtenkov cvetja, tu ne boste imele težav.


Vir fotografije: Pinterest, januar 2018

Umetniška nevesta:
Je čisto nasprotje klasične neveste. Prisega na unikaten in izviren šopek. Biti mora nekaj »odbitega«, nekaj drugačnega. Tudi cvetje je čisto nasprotje klasične neveste.

Preproste neveste:
Že po naravi ne komplicirajo in so za preproste stvari. Rade imajo preprost šopek iz travniškega cvetja. Šopek vključuje nekaj tradicionalnega in gre bolj za malo cvetja v šopku oz. je minimalističen. Oblika šopka je lahko tako klasična kot moderna. Preproste neveste imajo rade stik z naravo in okolico.

Živahne neveste:
Po naravi so zelo živahne in pogumne. Za takšne neveste je najbolj primeren poročni šopek v živih barvah ter zelo drznih barvnih kombinacijah. 

Brigita Lah

Balon - Cvet Art - Cvetje, baloni, animacije

ARHIV POROČNIH NASVETOV

Vabila, zahvale