Na tem mestu vam strokovnjaki svetujejo, kako, kdaj in zakaj se služi poročnim stvarem, da je poročni dan prava pravljica.

Poročne strokovnjake lahko tudi karkoli vprašate. Pišite jim na info@organizirajsiporoko.si in z veseljem vam bodo odgovorili.

“Večina izmed nas prav pogosto ne organizira dogodkov za 50 ljudi in več, zato je dobro, da prej poznavalce o tem povprašamo in se tako izognemu marsičemu neprijetnemu ...”
OrganizirajSiPoroko.si

Kaj podariti mladoporočencema?

Sodobne poroke so postale večje, bogatejše, lepše in bolj romantične. Idej, kako ustvariti popolno poroko, je ogromno. Idej, kaj podariti, pa še vedno primanjkuje. Večina svatov se sprašuje o višini zneska, ki naj bi ga namenila za darilo. Ponekod je v navadi, da se paru izroči kuverto, ponekod pa so vseeno bolj zaželjena darila. Naslednja težava pri izbiri darila je, da se le-ta slučajno ne bi ponavljala. Le kdo hoče tri enake vaze, pet servisov in tri televizije? Verjetno nihče.

Prvi predlog je, da namesto izdelka izberete doživetje. Izdelkov in materialnih dobrin je na pretek, torej si bosta mladoporočenca verjetno slej ko prej kupila tisto, kar potrebujeta. Storitev pa ponuja razvajanje in doživetje, ki si ga ne privoščimo vsak dan. 

Kakšno storitev torej podariti?
Na tržišču je ogromno ponudnikov razno raznih storitev. Najprej je seveda priporočljivo vedeti, v čem par uživa. Če ste povabljeni na poroko, ju verjetno vsaj toliko poznate, da boste znali odgovoriti na to vprašanje.

Gurmanom in tistim, ki radi hodijo preizkušat kulinarične dobrote, je seveda najbolje podariti dobro večerjo.
Veliko dam bo presrečnih s podarjeno masažo, frizerskimi in kozmetičnimi storitvami. Poroka je za ženske izjemno pomemben dogodek, ki pa je tudi zelo stresen. Verjetno se bo dami prav dobro zdelo, da se bo lahko odpravila na sproščanje v lepotilni ali SPA center.
Vsak se sprošča in zabava na svoj način, zato ne gre vseh metati v isti koš. Nekateri neizmerno uživajo v adrenalinskih doživetjih kot so hitre vožnje, skoki s padalom, preizkušanje lastnih meja v adrenalinskih parkih in podobnem. Če greste na poroko k divjemu, adrenalinskemu paru, lahko razmislite tudi o tovrstnem presenečenju.

Morda si še vedno želite pustiti nekoliko bolj odprte možnosti in para ne omejiti le na eno vrsto izbrane storitve. Ena od najbolj elegantnih rešitev se skriva v darilnih paketih. Darilni paketi puščajo obdarovancem zelo široko možnost izbire. Obenem imate tudi vi več možnosti, saj se ne potrebujete omejevati zgolj na en cenovni razred. 

Darilni paketi so oblikovani tako, da lahko vsakdo izbira med več različnimi možnostmi. V pestri ponudbi bosta tudi sveža zakonca zagotovo našla pravo storitev zase in vi boste zadovoljni, ker ste res podarili pravo darilo.


SelectBox

 
SelectBox darilni paketi

ARHIV POROČNIH NASVETOV

Vabila, zahvale