Na tem mestu vam strokovnjaki svetujejo, kako, kdaj in zakaj se služi poročnim stvarem, da je poročni dan prava pravljica.

Poročne strokovnjake lahko tudi karkoli vprašate. Pišite jim na info@organizirajsiporoko.si in z veseljem vam bodo odgovorili.

“Večina izmed nas prav pogosto ne organizira dogodkov za 50 ljudi in več, zato je dobro, da prej poznavalce o tem povprašamo in se tako izognemu marsičemu neprijetnemu ...”
OrganizirajSiPoroko.si

Zakaj imeti balone na poroki?

Ste naveličani klasičnih cvetličnih aranžmajev oziroma je za vas cvetje prevelik finančnih zalogaj? Ste morda pomislili na balone? Še ne ali še razmišljate?

Balonska dekoracija je velikokrat cenovno ugodna in vse bolj priljubljena. Zakaj? 

Prednost balonske dekoracije je v tem, da Vam popestrijo sam dogodek oziroma spremenijo v prostor presenečenja. Baloni Vam omogočajo različne efekte kot je spust helijevih balonov po obredu ali celo nočni spust balonov z lučkami, vnesejo sproščeno vzdušje, razigranost in toplino. Da pa bo razpoloženje na Vajini poroki nepozabno, naj bojo prostori temu primerno okrašeni: dekoracija gostišča, nevestinega doma, cerkve, civilnega obreda, dekoracija avtomobilov ...

 

Vir fotografije: Pinterest, november 2017

V kolikor ste v dvomih, se pozanimajte pri nas dekoraterjih, preverite zapisana mnenja na spletnih straneh zadovoljnih strank ali celo pri prijateljih, znancih oz. pri osebah, ki so že imele takšno dekoracijo, saj so oni pravi naslov da Vam povedo iz prve roke glede njihovih izkušenj.

Ko se odločite za takšno dekoracijo, je potrebno pomisliti na barvo balonov, na kakšen način bi bila postavljena dekoracija (v mislih imam srce, helijevi baloni po mizah, lok ali celo spust balonov, obok, stebri, balonska eksplozija ...) in navsezadnje pomembna je tudi cena takšne dekoracije. Skratka z baloni se dejansko lahko igramo. 

Brigita Lah

 
Balon - Cvet Art - Baloni, cvetje, animacije

ARHIV POROČNIH NASVETOV

Vabila, zahvale