Vinska Klet Goriška Brda


Smo največja slovenska klet, ki z bogatim znanjem in najsodobnejšo tehnologijo prideluje mednarodno nagrajena kakovostna, vrhunska in peneča vina. Ponujamo široko paleto vin, med katerimi vsakkdo najde nakaj zase. 

Poročni dan je nekaj posebnega. 

Verjamemo, da se mora na nepozabni dan tudi hrana »poročiti« z vinom, zato mladoporočencem nudimo svetovanje glede izbora vin kot aperitiv in spremljavo k poročnemu meniju.  
 


Zadružna 9
5212 Dobrovo v Brdih
+386 5 33 10 144

www.klet-brda.si
tourism@klet-brda.si
Vinska Klet Goriška Brda
Vinska klet Goriška Brda je v več kot 50 letih obstoja s kupci zgradila odnos medsebojnega zaupanja, saj je kakovost briških vin konstantna in je postala zvesti spremljevalec vsakodnevnih obedov in posebnih priložnosti in slovesnosti. Z blagovnimi znamkami A+ Bagueri, Quercus in Villa Brici namreč Vinska klet Goriška Brda zadovoljuje najrazličnejše okuse in potrebe. 

A+ belo in A+ rdeče v popolnosti odražata poreklo Goriških Brd. V njiju se žametno prepletajo izbrane sorte z najboljših leg. Eleganca vin A+ je rezultat tenkočutnega spremljanja narave in skrbnega  donegovanja v hrastovih sodih. 

Blagovna znamka Bagueri nosi ime zadnjega prebivalca dobrovskega dvorca, Silveria de Baguera, sicer velikega vinskega poznavalca. Ta zrela vina, šolana v hrastu, izražajo vso plemenitost briške zemlje in sončni značaj njenih ljudi.

Vina Quercus odlikuje živahen temperament z izrazito sadno noto in poživljajočo svežino. Bela in rdeča vina Quercus so izvrstni spremljevalci mediteranske kulinarike, s katero se spajajo v mikavno harmonijo okusov.

Vina blagovne znamke Villa Brici – Rebula, Sivi pinot, Chardonnay in Merlot – se v kozarcu lahkotno razigrajo, kar vsakodnevne obroke obogati z značilno briško radoživostjo. 

Naše penine so spremljevalke veselih priložnosti. Peneča rebula očara z razkošjem mehurčkov in svežino, penini Quercus in Quercus rosé še posebej potrkata na ženska srca, polnost in eleganca klasičnih penin Bagueri pa okrona še najbolj svečane trenutke. 

Da bo vaš dan zares popoln, bomo poskrbeli z edinstvenim izborom med široko paleto naših mirnih in penečih vin. 


Več informacij na www.klet-brda.si.

 • Goriska_brda_1.jpg
  1/10
 • Goriska_brda_2.jpg
  2/10
 • Goriska_brda_3.jpg
  3/10
 • poroka-goriska-brda_5.JPG
  4/10
 • poroka-goriska-brda_6.JPG
  5/10
 • poroka-goriska-brda_7.JPG
  6/10
 • poroka-goriska-brda_8.JPG
  7/10
 • poroka-goriska-brda_9.JPG
  8/10
 • poroka-goriska-brda_10.JPG
  9/10
 • poroka-goriska-brda_11.JPG
  10/10