Vino, penina, aperitiv

 • FerMedica

  FerMedica

  Ponujamo izvirne zahvale, ki se dajo uporabiti in ne zgolj postaviti na polico.

  Možnost kombinacij (medica, med, sadje v medu …).

  Darilca vam potiskamo po vaši želji: fotografije, sporočilo …

  V našem razstavnem salonu si lahko vso ponudbo ogledate in primete v roke.

  Osebni pristop – dogovorimo se za termin, ko se posvetimo samo vam, vam predstavimo naše izdelke in skupaj najdemo najboljšo rešitev za vas.

  100 % garancija na zadovoljstvo. Če vas karkoli zmoti ali ni vse tako, kot smo se dogovorili, nam lahko izdelke preprosto vrnete, mi pa vam vrnemo denar.


  Več

 • Vinska Klet Goriška Brda

  Vinska Klet Goriška Brda


  Smo največja slovenska klet, ki z bogatim znanjem in najsodobnejšo tehnologijo prideluje mednarodno nagrajena kakovostna, vrhunska in peneča vina. Ponujamo široko paleto vin, med katerimi vsakkdo najde nakaj zase. 

  Poročni dan je nekaj posebnega. 

  Verjamemo, da se mora na nepozabni dan tudi hrana »poročiti« z vinom, zato mladoporočencem nudimo svetovanje glede izbora vin kot aperitiv in spremljavo k poročnemu meniju.  

   

  Več

 • Santomas

  Santomas


  V mirni vasici Šmarje pri Kopru, Sveta Marija na hribu, se v osrčju Slovenske Istre, samo streljaj stran od obale, na čudoviti lokaciji nahaja vinska klet Santomas.

  Naj skrivnost in čarobnost vina na tem prelepem posestvu popeljeta tudi vaju v trajnost skupnega življenja. Nazdravita skupni bodočnosti skupaj s svati pri nas, na Santomasu.

   

  Več