Prstani

 • Zlatarstvo Luka Trtnik

  Zlatarstvo Luka Trtnik


  Ker delamo kvalitetno in v dogovorjenem času.

  Ker imamo naziv zlatarski mojster.

  Ker se potrudimo izpolniti vse vaše želje.

  Ker želimo, da naš nakit nosite z veseljem.

  Ker imamo 45 let zlatarske tradicije.


  Več

 • Zlatarna ˝Le Manegè à Bijoux˝ - Prstani

  Zlatarna ˝Le Manegè à Bijoux˝ - Prstani


  Edinstven trenutek si zasluži edinstven nakit!

  Ta trenutek bo eden izmed najlepših in najbolj čarobnih v vašem življenju. Poročni prstan je zato več kot samo simbol; je s srcem izbran pečat, zaprisežen  ljubezni, trajnosti in trdnosti zakonske zveze.

  Si želite podariti sanjski nakit, razveseliti bližnje ali jih presenetiti?

  Razvajajte  tudi sebe z drznimi in originalnimi, a hkrati dostopnimi kreacijami. Skupek prefinjenosti bo zagotovo vsem nam v zadovoljstvo.

   

  Več

 • Zlatarnica Prstani

  Zlatarnica Prstani


  Kadar sanjamo lepe stvari, si želimo, da bi se nam le-te uresničile …

  Zlatarnica nosi slogan »Kjer sanje dobijo obliko!«, saj z veseljem prisluhnemo vašim željam in se maksimalno potrudimo uresničiti vaše sanje oziroma želje in jih ujeti v oblike čudovitega nakita.

   

  Več

 • Bacarat

  Bacarat


  Bacarat prstani so ustvarjeni za ljubezen, ki traja večno. Vsi prstani so narejeni izključno v lastni delavnici in se lahko pohvalijo z izjemno izdelavo, s kakovostjo in z lepoto. Vsak poročni prstan izraža našo ljubezen do plemenitih kovin, najboljših diamantov in ostalih materialov. Bacarat poročni prstani so simbol večne ljubezni, predanosti in so prstani za celo življenje, zato vam podarjamo doživljenjsko garancijo.


  Več

 • soba925.si

  soba925.si

  Ker vam ponujamo veliko izbiro kvalitetnega nakita po ugodnih cenah ter smo si tako pridobili velik krog zadovoljnih in zvestih strank. Če si želite zablesteti, obiščite Sobo 925, najlepšo sobo v mestu!

   


  Več