Posestvo Pule - Prenočišča


Vsaki poroki se posvetimo s posebno skrbnostjo. Razkošna naravna kulisa in ekskluzivnost posestva zagotavljajo popolnost trenutka, ujetega med minljivostjo in večnostjo. 

Da bi bil osebni praznik resnično edinstven, lahko celotno posestvo ekskluzivno rezervirate samo za poroko. 

V objemu bukovih gozdov, modrega neba in zraka, ki diši po sveže pokošenih travnikih, vas čakajo rajski mir in gostoljubnost gostitelja. Drečji vrh 16
8231 Trebelno

051 620 100
www.pule.si
info@pule.si
Posestvo Pule - Prenočišča

»Posestvo Pule – večna zaobljuba v prestižu in koščku nebes«

Trenutki radosti, ko se za vedno združita dve srci, si zaslužijo najlepše spomine. 

Le pol ure stran od Ljubljane, na divje romantični planoti sredi bukovih in hrastovih gozdov, stoji Posestvo Pule, v ohranjenih dokumentih omenjeno že leta 1371. S prefinjenim občutkom za tradicijo, stavbno dediščino in kulturno krajino ga je pred petimi leti obnovil potomec stoletnih lastnikov. 

Tako je danes Posestvo Pule eden najbolj prestižnih podeželskih turističnih posestev v Sloveniji. Enkratna kombinacija hotelskega luksuza, gastronomije, dobrega počutja ter lepot narave ustvarjajo Posestvo Pule nezamenljivo in enkratno.

»Da v koščku nebes«
Vsaki poroki se posvetimo s posebno skrbnostjo. Razkošna naravna kulisa in ekskluzivnost posestva zagotavljajo popolnost trenutka, ujetega med minljivostjo in večnostjo. 

Da bi bil osebni praznik resnično edinstven, lahko celotno posestvo ekskluzivno rezervirate samo za poroko. V objemu bukovih gozdov, modrega neba in zraka, ki diši po sveže pokošenih travnikih, vas čakajo rajski mir in gostoljubnost gostitelja. Izkušeno osebje, pretanjen smisel za detajle, odličen servis in tehnične zmogljivosti zagotavljajo, da bo najlepši dan nepozaben. Vi pa se boste lahko posvetili tistim, ki jih imate najraje.

»Enkratna kombinacija hotelskega luksuza, gastronomije, dobrega počutja«
Poročno slavje pri nas pomeni tudi užitek v uglašeni simfoniji pristnih okusov, ki lahko združujejo tradicionalne dolenjske jedi s sodobnimi kulinaričnimi smernicami ali jedi popolnoma prilagojene vašim željam. 

Kar naredi poroko pri nas še posebej drugačno, pristno in osebno, je tudi prepletanje tradicionalnega in sodobnega, popolni mir, stik z naravo in z najbližjimi, samo posestvo pa vas bo očaralo s prostorno arhitekturno zasnovo in uporabo naravnih avtohtonih materialov, ki vam nudijo eleganco udobja.

»Razvajajte se tudi po poročnem slavju«
Razvajanje v našem Spa centru, ki je del posestva in leži med udobnimi in luksuznimi apartmaji, bo v vas prebudilo svežo energijo. Sprostite se v enem izmed devetih ekskluzivnih apartmajev in pustite svojim sanjam prosto pot. Dišeča brezova drva v odprtem kaminu vas bodo zazibala v sanjave trenutke med nebom in zemljo, ko je ves čas posvečen samo vam.


Več o nas na http://www.pule.si.
 • Poroka_prenocisca_PP_1.jpg
  1/9
 • Poroka_prenocisca_PP_2.jpg
  2/9
 • Poroka_prenocisca_PP_3.jpg
  3/9
 • Poroka_prenocisca_PP_4.jpg
  4/9
 • Poroka_prenocisca_PP_5.jpg
  5/9
 • Poroka_prenocisca_PP_6.jpg
  6/9
 • Porocne_Lokacije_PP_9.jpg
  7/9
 • Porocne_Lokacije_PP_6.jpg
  8/9
 • Porocne_Lokacije_PP_10.jpg
  9/9