Interus, Yulia Shmidt s.p.


Smo preprosto najboljši za vas, če:
- želite, da bo vaš poročni dan takšen, kot ste si ga zamislili vi, kljub temu, da ste svoji mami obljubili drugače,
- sanjate o enkratni poroki, ki jo do sedaj še niste videli,
- razmišljate o unikatnem slogu poroke,
- želite presenetiti vaše svate,
- se želite izogniti množici ljudi in enostavno pobegniti,
… in še mnogo več, kar ni podobno poroki vaše mame, sestre, sosede …

Interus, Yulia Shmidt s.p.
Si želite tradicionalno poroko v Sloveniji? Moramo se vam opravičiti, saj je na tem mestu ne boste našli. Smo izredno kreativna ekipa in lahko vam pripravimo edinstveno doživetje poroke, ki pa nikakor ne bo tradicionalna. 

Poroka ni zgolj praznik, ampak do potankosti premišljena priprava. Da bi vse potekalo gladko in kot je bilo načrtovano ter, da boste uživali drug ob drugem in v poročnem vzdušju, da ne boste gledali na uro in vas ne bo strah, da ste pozabili na nekaj pomembnega, zaupajte organizacijo slavja strokovnjakom – pokličite podjetje Interus.

Za seboj imamo veliko izkušenj pri organizaciji in izvedbi porok. Vsi smo navdušeni nad svojim delom, saj ljudem z velikim veseljem poklonimo popolnoma edinstven praznik. Izpolnimo vam vse želje, pa naj bodo na prvi pogled malce bolj neobičajne ali celo nepričakovane.

Nudimo široko paleto storitev, povezanih s pripravo in z organizacijo poroke.

Poročni koordinator že zdavnaj ni več razkošje, pač pa nekdo, ki poskrbi, da vse poteka po dogovorjenem planu. Poleg tega, pa vam pravi koordinator, prihrani čas, živce in tudi denar!

Odločite se za osebnega koordinatorja poroke, ki vam bo svetoval o vseh vprašanjih, prav tako pa vam bo pomagal pri izbiri kraja poroke, rezervaciji ključnih storitev ter pri organizaciji ostalih dodatnih storitev. Naše podjetje vam nudi prenekatera prijetna presenečenja.

Naš glavni cilj je zagotavljanje kakovostnih storitev; naša nagrada pa je vaš srečen obraz na vaš poročni dan.

Dovolite nam, da vam pomagamo pri pripravi vaše sanjske poroke! Prvo srečanje ter svetovanje nudimo popolnoma brezplačno, zato si le oglejte našo spletno stran in nas pokličite. Z veseljem bomo sodelovali z vami!


Več fotografij na http://www.wedding.si.


 • Interus_1.jpg
  1/8
 • Interus_2.jpg
  2/8
 • Interus_3.jpg
  3/8
 • Interus_4.jpg
  4/8
 • Interus_5.jpg
  5/8
 • Interus_6.jpg
  6/8
 • Interus_7.jpg
  7/8
 • Interus_8.jpg
  8/8