Revija Poročni nasveti

 
Poročni nasveti je svetovalna revija z izkušnjami, saj bodoče zakonce v Sloveniji že štirinajsto leto zapored obdarujemo z nasveti. Kje in kdaj? Na matičnih uradih, ob prijavi na poroko! Naši kriteriji se v vsem tem času niso spremenili - za naše bralce iščemo najboljše, kar premore Slovenija in to ponudimo v ličnem svetovalnem priročniku, ki je v tiskani izdaji na voljo mladoporočencem. Vsem ostalim radovednežem pa postrežemo z elektronsko revijo že na spletni strani, kjer si lahko vsak naloži svojo brezplačno izdajo.Kebetova 10a
1000 Ljubljana
059 055 202
059 055 203
www.porocninasveti.si
info@porocninasveti.si
Revija Poročni nasveti

 
V Sloveniji se v enem letu poroči okrog 6500 parov. Večina se zavzeto pripravlja na poroko, ideje iščejo vsaj nekaj mesecev prej - preko revij, spleta in sejmov. Vsi pa sklenitev zakonske zveze uradno opravijo na matičnem uradu, kjer se tudi prijavijo. Na kar 55-ih od skupnih 58-ih slovenskih matičnih uradov mladoporočenci brezplačno prejmejo revijo Poročni nasveti. Vsem radovednežem pa postrežemo z elektronsko revijo že na spletni strani www.porocninasveti.si.
 
Že 15-o leto zapored mladoporočence čaka preko 120 strani idej, pravil, novosti, ki so sistematično razdeljene na vsebinske sklope: od uvodnih priprav in načrtovanja poroke, preko organizacije poročnega dneva in podrobnosti, vse do spominov in obletnic ter življenja v zakonski skupnosti. Besedila so plod dolgoletnega zbiranja informacij in izkušenj, pri tem nam pomagajo strokovnjaki s posameznih področij. 
 
Večina bralcev priročnika Poročni nasveti je tik pred poroko, pa tudi pred urejanjem ali preurejanjem bivalnega okolja, privzemanjem novih navad v iskanju novih oblik življenjskega stila ... V reviji se zato predstavljajo tako ponudniki storitev ali izdelkov tako za snovanje poroke kot tudi za oblikovanje  družine, novega doma ali družinskega življenja.
 
Revija je izšla januarja 2015 in je aktualna vse leto. S tem lahko zagotovimo enotne in sveže informacije vsem uporabnikom, ne glede na izbrani datum poroke. Spletna stran www.porocninasveti.si je namenjena ogledu izsekov in brezplačnemu prenosu celotne revije v pdf-obliki – še pred obiskom matičnega urada. Tako lahko do svojega izvoda pridejo tudi obiskovalci poroke, priče, sorodniki in drugi, ki jih zanimajo podrobnosti v zvezi s protokolom in drugimi obveznostmi, ki jih prinaša posebna vloga na poroki.
 
 • Porocni-nasveti_1.jpg
  1/6
 • Porocni-nasveti_2.jpg
  2/6
 • Porocni-nasveti_3.jpg
  3/6
 • Porocni-nasveti_4.jpg
  4/6
 • Porocni-nasveti_5.jpg
  5/6
 • Porocni-Nasveti-1_1.jpg
  6/6