Plesna zvezda - Ples


Vodja tima in plesna učiteljica je štirikratna svetovna prvakinja v standardnih in latinsko ameriških plesih, Katarina Venturini.

Prisluhnemo vašim željam in vam povsem brezplačno pripravimo program učenja plesa.

Učenje poteka individualno, saj želimo, da se vam naši učitelji posvetijo osebno in vas tako naučijo dobro plesati.  

Učna ura je pri nas dolga 60 minut.

Dostop do Plesne zvezde je enostaven (ljubljanski BTC, brezplačna parkirna mesta).
 


Španska ulica 5
1000 Ljubljana

041 634 000
www.plesnazvezda.si
info@plesnazvezda.si
Plesna zvezda - Ples

Plesna zvezda je unikatna v slovenskem in tudi svetovnem področju. Pod eno streho združuje programe PLESA V PARU, solo skupinske plesne vadbe SOLO SALSE in LATINO SOLO ter PLESNI PROGRAM ZA OTROKE IN NAJSTNIKE. S Plesno zvezdo pa lahko plešete tudi ONLINE v plesni spletni učilnici. 

Katarina Venturini, večkratna svetovna prvakinja, je v Plesni zvezdi združila svoje želje, znanje in izkušnje ter nov pristop k poučevanju plesa skupaj s strokovnim znanjem in izkušnjami svojega odličnega tima.

Pod našim strokovnim vodstvom vas bomo naučili dobro plesati. Na TEČAJU PLESA V PARU ali pa celo sami na INDIVIDUALNIH URAH PLESA lahko svoje plesno znanje pridobite, posodobite in nadgradite ter (končno) začnete uživati v plesu.

Na nas se obrne veliko zaročencev, ki si želijo za svoj najlepši dogodek v življenju naučiti ali obnoviti plesne korake.

Večina zaročencev se odloči tudi za posebno, unikatno koreografijo na izbrano glasbo. Ravno zato, ker imate zaročenci raznolike želje, vam v Plesni zvezdi ponujamo INDIVIDUALNO UČENJE POROČNEGA PLESA.

Najbolj optimalno učenje plesa je enkrat tedensko po eno uro. Pri nas je ura plesa dolga šestdeset minut. V eni uri pa vas zagotovo NAUČIMO VSAJ EN PLES.

Pri nas v Plesni zvezdi vse zaročence najprej povabimo na BREZPLAČNI POSVET. Na njem nam zaupate vaše želje, mi pa vam pripravimo program učenja po vaši meri, vas naučimo plese po vašem izboru, urnik vaj prilagodimo vam in vas tako pripravimo, da boste s plesom še bolj užili čarobnost poročnega dne. Poleg tega pa vam tudi BREZPLAČNO PRIPRAVIMO GLASBO za vajin poročni ples in na zadnji vaji podarimo DARILO.

Pokličita nas čim prej na 041 634 000 in se dogovorita za brezplačen posvet. Več informacij na: www.plesnazvezda.si/porocni-ples.


 • Plesna_zvezda_1.jpg
  1/10
 • Plesna_zvezda_2.jpg
  2/10
 • Plesna_zvezda_3.jpg
  3/10
 • Plesna_zvezda_4.jpg
  4/10
 • Plesna_zvezda_5.jpg
  5/10
 • Plesna_zvezda_6.jpg
  6/10
 • Plesna_zvezda_7.jpg
  7/10
 • Plesna_zvezda_8.jpg
  8/10
 • Plesna_zvezda_11.jpg
  9/10
 • Plesna_zvezda_12.jpg
  10/10