Modni dodatki Ursula


Znamka Ursula izhaja iz dolgoletne družinske tradicije prodaje modnih dodatkov, zato znamo izbrati dodatek za vsako priložnost, še posebej pa tako pomembno, kot je poroka! 

Glede na vaše želje in stil bomo v mozaik vajinega poročnega dne skupaj dodali del, ki vsako žensko obda s sijem glamurja – ogrlico z uhani, zapestnico, morda tiaro, biserčke v laseh … 


Tacenska cesta 152
1211 Ljubljana Šmartno
01 511 01 93
041 365 382
www.ursullina.si
ursula.info@gmail.com
Modni dodatki Ursula

Vsaka zaročenka prav kmalu spozna, da so priprave na poroko kar zahtevne in vsaj nekajmesečni projekt. Med drugim se je seveda treba prav posebej posvetiti celostnemu izgledu neveste; od obleke, čevljev, pričeske … in, seveda, dodatkov. 

Na dodatke morda marsikatera bodoča nevesta kar malo pozabi ali jih pusti čisto za konec – ko žal ne ostane več veliko časa. Zato na hitro nekaj izbere in izpusti priložnost za sijajne trenutke kot jih poznajo princeske iz pravljic, ko prvič pomerijo poročni nakit iz kraljeve zakladnice. Zato si le dovolite še več razvajanja ženskih čutov in se dobro posvetite tudi izbiri nakita in morebitnih dodatnih okraskov za poročno pričesko.  

Znamka Ursula je ena večjih ponudnikov modnih dodatkov pri nas, redna ponudba vključuje širok izbor dodatkov za lase (elastike, vlasnice, sponke, obroči, ipd.), modni nakit (ogrlice, uhani, zapestnice, seti, ipd.) in druge sezonske dodatke (šali, rokavice, torbe, dežniki, ipd.). Najdete nas v izbranih drogerijah po vsej Sloveniji, poročni program pa je na ogled v naših prostorih v Ljubljani. 

Za bodoče neveste nudimo posebno linijo nakita, največ iz priljubljenih in večno aktualnih perl in svetlečih kamenčkov. To so seti ujemajočih se ogrlic, uhanov in zapestnic ali posamezni kosi. Nudimo vam tudi linijo lasnih dodatkov, kot so lasnice, diademi ali tiare, sponke in biserčki. Zaradi načina butičnega izbora se izdelki ne ponavljajo in se spogledujejo z zadnjimi trendi v svetu (poročne) mode. 

Nakit se deli na več cenovnih razredov, ki so odvisni od vdelanih komponent (umetni materiali, Swarovski kamenčki, prave rečne perle, ipd. ) ter designa. 

Če si boste za poročni dan izbrali klasično belo obleko, potem naj bodo tudi nakit in dodatki primerno klasični, s perlicami ali kamenčki, če pa vas mikajo drugačne, intenzivnejše barve, se lahko z njimi odlično kombinira tudi barvni nakit iz naše trendovske ponudbe.

Izbor dodatkov je zelo širok, zato si svoj kos nakita ali komplet lahko izberejo tudi vaša priča, družice, mama, sestra, bodoča tašča …

Prisrčno vabljeni, da nas kontaktirate na ursula.info@gmail.com in sporočite vaše želje. Z veseljem vas bomo povabili v naš poročni kotiček in vam svetovali pri izbiri ali vam poslali ponudbo na e-mail; skupaj bomo našli tisto pravo kombinacijo, ki bo dopolnila sijaj sreče v vaših očeh na vajin poročni dan!


Več na spletni strani www.ursullina.si in na našem facebook-u

 • Ursula_1.jpg
  1/9
 • Ursula_2.jpg
  2/9
 • Ursula_3.jpg
  3/9
 • Ursula_4.jpg
  4/9
 • Ursula_5.jpg
  5/9
 • Ursula_6.jpg
  6/9
 • Ursula_7.jpg
  7/9
 • Ursula_8.jpg
  8/9
 • Ursula_9.jpg
  9/9