Gostišča, prostori za poročno slavje

 • Vinska Klet Goriška Brda - Vinska klet

  Vinska Klet Goriška Brda - Vinska klet


  Večnamenska dvorana Vinske kleti Goriška Brda je priljubljena lokacija za poročna slavja v osrčju romantičnih briških gričev, saj lahko sprejme do 250 gostov in ima možnost delitve prostora - v skladu v vašimi potrebami lahko ustvarimo intimno vzdušje za ožje družbe ali prostor, primeren za večje skupine. 

  Dostop do kleti je enostaven, prav tako je dobro poskrbljeno za parkiranje, tudi več avtobusov hkrati.


  Več

 • Gostilna Pri Japu

  Gostilna Pri Japu


  Dragi prijatelj, cenjeni gost,
  dobrodošel je tvoj prihod 
  in srečna naj bo pot, 
  ko greš odtod.

   

  Več

 • Gostilna Na gradu

  Gostilna Na gradu


  Poročni catering z domačimi okusi je vedno bolj priljubljen, saj odlična, sveža in zdrava hrana polepša in obogati naš pomemben trenutek. 

  Skrb za vsako podrobnost, inovativen pristop in grajski okusi so zaščitni znak gostilne Na gradu. 

  Za vsak žep in najzahtevnejše brbončice. Kjerkoli želite.


  Več

 • Santomas

  Santomas


  V mirni vasici Šmarje pri Kopru, Sveta Marija na hribu, se v osrčju Slovenske Istre, samo streljaj stran od obale, na čudoviti lokaciji nahaja vinska klet Santomas.

  Naj skrivnost in čarobnost vina na tem prelepem posestvu popeljeta tudi vaju v trajnost skupnega življenja. Nazdravita skupni bodočnosti skupaj s svati pri nas, na Santomasu.

   

  Več

 • Stara Sava, Kolpern- Prostor

  Stara Sava, Kolpern- Prostor

   
  Če ste korajžni, vas zanima novo in nepozabno, ste odločni in hkrati romantični? Potem je Stara Sava prava lokacija za sklenitev poročne zveze. Tu lahko v objemu večstoletne fužinarske dediščine uradno potrdite svojo ljubezen. Le tako bo nerazdružljiva dvojina vroča, trdna in trajna kot da bi jo iz železa skovali jeseniški kovači.
   
  Stara Sava kljub javni dostopnosti ponuja intimen in miren prostor, lahko dostopen z gorenjske avtoceste. Na voljo sta urejeno parkirišče in dostop za invalide.
   

  Več

 • Turisticna kmetija Tonin

  Turisticna kmetija Tonin


  V zaledju Kopra in v osrčju Slovenske Istre je majhna strnjena vas Puče, poznana po prijaznih ljudeh, cerkvi svete Karmelske Matere Božje, v kateri se lahko tudi poročite, vodnih izvirih, kolesarskih stezah in zanimivih pešpoteh.

  Pot skozi vas vodi do ''portona'' pred prostornim dvoriščem ali ''kurto'', kjer stoji iz istrskega kamna obnovljena Turistična kmetija TONIN. 


  Več