Stara Sava, Kolpern - Civilni obred

 
Če ste korajžni, vas zanima novo in nepozabno, ste odločni in hkrati romantični? Potem je Stara Sava prava lokacija za sklenitev poročne zveze. Tu lahko v objemu večstoletne fužinarske dediščine uradno potrdite svojo ljubezen. Le tako bo nerazdružljiva dvojina vroča, trdna in trajna kot da bi jo iz železa skovali jeseniški kovači.
 
Stara Sava kljub javni dostopnosti ponuja intimen in miren prostor, lahko dostopen z gorenjske avtoceste. Na voljo sta urejeno parkirišče in dostop za invalide.
 


Fužinska cesta 2
4270 Jesenice
04 583 34 92

www.gmj.si
info@gmj.si
Stara Sava, Kolpern - Civilni obred
V mestu jekla in narcis, na Jesenicah, mogočno kot katedrala stoji več sto let staro fužinsko naselje, kjer je bogata železarska tradicija vidna skoraj na vsakem koraku. 

Če se želite poročiti na Stari Savi, vam ta program ponujamo po polovični ceni.

Vas zanima, kako so nekoč živeli delavci in fužinarji? Skupaj s svati odkrijte čarobnost železarskega muzeja v Ruardovi graščini in etnološko zbirko, z delavskim stanovanjem v Kasarni. Morda pa prav tu najdete kakšno novo idejo za opremljanje skupnega doma. Izbirajte med zanimivim spremljevalnim programom na temo železarstva, ki je atraktiven zlasti za najmlajše svate: preizkusite svoje spretnosti pri fužinarskih in delavskih igrah, svojo kreativnost pri risanju z ogljem ali si izberite delavnico ulivanja sveč v obliki plavžev. 

Vsem parom, ki bodo v letu 2014 rezervirali prostor za sklenitev civilne poročne zveze ali za poročno slavje, bomo podarili vrečo ugodnosti naših razstavljavcev letošnjega Poročnega sejma – Poroka v mestu jekla in narcis. 
Vabljeni in SREČNO!
 
LOKACIJA ZA CIVILNI OBRED
Konferenčna dvorana in Banketna dvorana v nekdanjem skladišču za lesno oglje – Kolpernu ali Trg na Stari Savi.
V primeru dežja sta na voljo ali Konferenčna ali Banketna dvorana v objektu Kolpern na Stari Savi.
 
Kapaciteta: Konferenčna dvorana do 70 ljudi, Banketna dvorana do 150 ljudi.
 
180,00 € je cena poročnega paketa (sklenitev civilne poroke v Kolpernu), ki vključuje cvetlični aranžma, okrasitev stolov, darilo, ozvočenje;
250,00 € je cena poročnega paketa (sklenitev civilne poroke na Trgu na Stari Savi), ki vključuje postavitev poročnega paviljona, stolov, okrasitev stolov, cvetlični aranžma, ozvočenje, darilo.

Več o nas še na www.gmj.si in na našem Facebook-u.

 
 • Prostor-za-porocno-slavje-Kolpern_1.jpg
  1/8
 • Prostor-za-porocno-slavje-Kolpern_2.jpg
  2/8
 • Prostor-za-porocno-slavje-Kolpern_3.jpg
  3/8
 • Prostor-za-porocno-slavje-Kolpern_4.jpg
  4/8
 • Prostor-za-porocno-slavje-Kolpern_5.jpg
  5/8
 • Prostor-za-porocno-slavje-Kolpern_6.jpg
  6/8
 • Prostor-za-porocno-slavje-Kolpern_7.jpg
  7/8
 • Prostor-za-porocno-slavje-Kolpern_9.jpg
  8/8