Civilni obred

 • Hotel Bellevue

  Hotel Bellevue


  Veličastna lokacija Hotela Bellevue na Šmarjetni gori je pravi odgovor vsem, ki iščejo mir in sprostitev v zavetju narave.

  Pri nas imate lahko vse na enem mestu!

   

  Več

 • Posestvo Pule - Civilni obred

  Posestvo Pule - Civilni obred


  Vsaki poroki se posvetimo s posebno skrbnostjo. Razkošna naravna kulisa in ekskluzivnost posestva zagotavljajo popolnost trenutka, ujetega med minljivostjo in večnostjo. 

  Da bi bil osebni praznik resnično edinstven, lahko celotno posestvo ekskluzivno rezervirate samo za poroko. 

  V objemu bukovih gozdov, modrega neba in zraka, ki diši po sveže pokošenih travnikih, vas čakajo rajski mir in gostoljubnost gostitelja. 


  Več

 • Santomas

  Santomas


  V mirni vasici Šmarje pri Kopru, Sveta Marija na hribu, se v osrčju Slovenske Istre, samo streljaj stran od obale, na čudoviti lokaciji nahaja vinska klet Santomas.

  Naj skrivnost in čarobnost vina na tem prelepem posestvu popeljeta tudi vaju v trajnost skupnega življenja. Nazdravita skupni bodočnosti skupaj s svati pri nas, na Santomasu.

   

  Več

 • Terme Zreče

  Terme Zreče


  Doživite nepozabno poroko.

  Zaupajte nam svoj protokol, prepustite se nasvetom svetovalcev in najdite svoj nasmeh v Termah Zreče!


  Več

 • Rogla

  Rogla


  Doživite nepozabno poroko.

  Prepustite se nasvetom svetovalcev in najdite svoj nasmeh v naravnem okolju Rogle z izbranimi programi po vaši želji.


  Več

 • Stara Sava, Kolpern - Civilni obred

  Stara Sava, Kolpern - Civilni obred

   
  Če ste korajžni, vas zanima novo in nepozabno, ste odločni in hkrati romantični? Potem je Stara Sava prava lokacija za sklenitev poročne zveze. Tu lahko v objemu večstoletne fužinarske dediščine uradno potrdite svojo ljubezen. Le tako bo nerazdružljiva dvojina vroča, trdna in trajna kot da bi jo iz železa skovali jeseniški kovači.
   
  Stara Sava kljub javni dostopnosti ponuja intimen in miren prostor, lahko dostopen z gorenjske avtoceste. Na voljo sta urejeno parkirišče in dostop za invalide.
   

  Več

 • Turisticna kmetija Tonin

  Turisticna kmetija Tonin


  V zaledju Kopra in v osrčju Slovenske Istre je majhna strnjena vas Puče, poznana po prijaznih ljudeh, cerkvi svete Karmelske Matere Božje, v kateri se lahko tudi poročite, vodnih izvirih, kolesarskih stezah in zanimivih pešpoteh.

  Pot skozi vas vodi do ''portona'' pred prostornim dvoriščem ali ''kurto'', kjer stoji iz istrskega kamna obnovljena Turistična kmetija TONIN. 


  Več

 • Ljubljanski grad

  Ljubljanski grad

  Krona glavnega mesta, v objemu narave in zavetju mogočnih zidov … Naj bo Vajin poročni dan resnično doživetje!

  Notranji in zunanji prostori, manjše in večje skupine povabljenih, sobota ali katerikoli drug dan, civilni in cerkveni obred, zdravica in slavje. Vse to na enem mestu, v prelepem naravnem okolju in veličastnih grajskih dvoranah.


  Ljubljanski grad, ki je prejemnik certifikata LGBT prijazno, je tudi lokacija za sklenitve partnerske zveze istospolnih parov. 

   


  Več