Smo mlada ekipa fantov in deklet, zdaj že skoraj moških in žensk, ki smo šli sami skozi proces samostojne organizacije poroke in videli, da to ni mačji kašelj, saj redkokdo od nas dnevno animira 100 ljudi, pri tem pa izgleda čudovito in je ves čas v središču pozornosti!

Zato smo se odločili, da celotno organizacijo; pa naj si bo to od rezervacije poročnega prostora, do pranja riža pred poroko, strnemo in zapišemo. Posvetovali smo se z najboljšimi organizatorji porok in z najbolj izkušenimi frizerji, dekoraterji, cvetličarji, gostinci ... in skupaj skovali poročni plan.

Plan, ki je prilagodljiv od 4 oz. 12 mesecev pred poroko, zajema teden, dan pred poroko, poročni dan in še nekaj nalog po poroki. Plan je obsežen, saj smo poskušali zajeti vse kar obstaja in kar si lahko na svoj dan zaželite, še zdaleč pa ne pomeni, da morate realizirati prav vse naloge v planu – vsak poročni dan je unikaten, kajti noben še ni bil le Vajin!

Mi se bomo za najlepše poročne dni trudili še naprej in veseli bomo, če nam bosta poslala kakšno fotografijo ali komentar Vajinega najlepšega dne tudi vidva na:info@organizirajsiporoko.si.

Če vas pa o nas še karkoli zanima pa tudi pišite – na vso prejeto pošto zagotovo odgovorimo :)Naši podatki:

ZRNO družba za komercialne, finančne in administrativne storitve d.o.o.

OB MEJAŠU 16, 1000 LJUBLJANA

Davčna številka: 22630767

ID za DDV: SI22630767

Telefon: 031 785 106

Mail: info@organizirajsiporoko.si

Web: www.organizirajsiporoko.si