Svoje izkušnje v zvezi z organizacijo poroke vam bo kmalu zaupala Saša, nevesta, ki se poroči prihodnjo pomlad ...

Imate zanjo kakšno vprašanje? Pišite ji na info@organizirajsiporoko.si in potrudila se bo za vaš odgovor.

“Organizacija poroke ni vedno enostavna, ljudje, s katerimi se dogovarjaš niso vedno profesionalni in vse v povezavi s poroko ni vedno sanjsko.”
Nevesta Saša

2. Sebastjan me zaroči

In tako je prišel dan, ko sva postala čisto prava zaročenca. Sebastjan se je res potrudil in v želji, da bi celotni dan potekal po planu, je splaniral vse do zadnje potankosti, a kaj ko življenje teče svojo pot in so mu plani iz trenutka v trenutek padali v vodo:).

Kljub neštetim, sedaj zabavnim prigodam, pa so se na koncu zvezde le poravnale... Sebastjan je poklenil, izrekel tiste čarobne besede in svet je postal še lepši. Kar naenkrat je dan, ki je bil do tistega trenutka sicer lep, postal za naju edinstven, čaroben in neponovljiv.

Vsa vesela in polna zagona sva se odločila (čisto iskreno: jaz sem se odločila), da pa lahko že naslednji dan začneva kaj planirati ali pa si vsaj po malo ogledava različne ponudnike ... Rekla sva si to bo enostavno, veva kaj hočeva, seveda bova to tudi z lahkoto dobila – nato pa se je začela resničnost organizacije poroke.

 

Vir fotografije: Pinterest, december 2016.

Vaša SašaArhiv člankov: