Svoje izkušnje v zvezi z organizacijo poroke z vami delita nevesta Saša, ki se je poročila lansko pomlad in vizažistka Žana, ki trenutno živi in dela v Španiji ...

Imate zanju kakšno vprašanje? Pišite jima na info@organizirajsiporoko.si in potrudili se bosta za vaš odgovor.

“Organizacija poroke ni vedno enostavna, ljudje, s katerimi se dogovarjaš niso vedno profesionalni in vse v povezavi s poroko ni vedno sanjsko.”
Nevesta Saša

7. Poročno ličenje

Ličenje na poročni dan

Ličenje je zelo pomemben del nevestinih priprav, zato verjamem, da bo bodočim nevestam v veliko pomoč branje o priporočilih in trendih ličenja v letu 2020.
Modni trendi za pomlad/poletje 2020 narekujejo barvite poudarjene ustnice, poudarjeno počesane obrvi navzgor in minimalno naličene oči.

Bodoča nevesta, kako se zares želiš počutiti in izgledati na svoj poročni dan?
Priporočam ti, da si najboljša različica sebe. Počuti se in zgledaj lepo kot še nikoli doslej. Da bi to dosegla, ti srčno priporočam poskusno predporočno ličenje, kjer boš vizažistki razložila vse svoje želje.

Še bolj zanimivo bi bilo organizirati predporočni preizkus tvojega celotnega izgleda. To pomeni, da se boš srečala z vsemi lepotnimi svetovalci skupaj. Po lepotni preobrazbi si boš oblekla svojo sanjsko poročno obleko in takrat se iskreno vprašaj ali se želiš tako počutiti in izgledati na tvoj poročni dan.
Če si oseba, ki spremlja trende, boš najverjetneje izbrala trendovski poročni izgled. Trend, ki ga bo izbrala ena bodoča nevesta, še ne pomeni, da je pravi trend zate. Ne glede na to za kateri poročni izgled se boš odločila, po posvetovanju s profesionalno ekipo, to bo tvoj 'trendovski' poročni izgled.

Vprašaj se tudi kako bi se želela videti na poročnih fotografijah čez 10 let: brezčasno in naravno ali trendovsko iz leta 2020?

Na tvoj poročni dan bodi sproščena in varna v rokah profesionalne lepotne ekipe.


Srečno!
Žana Česnik, vizažistka

zanacesnik.com/bridal
 


Arhiv člankov: