Svoje izkušnje v zvezi z organizacijo poroke vam bo kmalu zaupala Saša, nevesta, ki se poroči prihodnjo pomlad ...

Imate zanjo kakšno vprašanje? Pišite ji na info@organizirajsiporoko.si in potrudila se bo za vaš odgovor.

“Organizacija poroke ni vedno enostavna, ljudje, s katerimi se dogovarjaš niso vedno profesionalni in vse v povezavi s poroko ni vedno sanjsko.”
Nevesta Saša

3. Prvi koraki

In pričelo se je obdobje organiziranja poročnega dne. 1 dogodek in nešteto stvari na katere moraš pomisliti in jih udejanjiti. Začela sva počasi, kot vsi, ki resnici na ljubo še ne vemo kaj nas čaka. Vse kar prebiraš, vse kar vidiš je pravzaprav eno veliko potovanje. Prvič (morda tudi drugič ali tretjič) v življenju organiziraš tako velik dogodek – pomisliti moraš na nešteto stvari, pri vsem tem pa ne smeš pozabiti na sebe – kaj je tisto kar ugaja vama, kaj je tisto kar vama nariše nasmeh na obraz.

Dejstvo je, da so na tej točki v prednosti vsi pari, predvsem pa verjetno dekleta, ki so že od nekdaj vedele, kaj si želijo. V glavi so imele do potankosti zamišljen svoj poročni dan in za njih je, vsaj predvidevam, organizacija poroke veliko preprostejša. Toda, ko se na točki organizacije poroke znajdeta zaročenca, ki ne vesta niti, kje začeti, kako se organizirati, kaj si pravzaprav želita – se stvar malo zakomplicira.

Prvi ideji, ko si rečeš le: »Kupiti moram le obleko, poročna prstana, določiti priči, lokacijo poroke in gostilno pa je vse urejeno.«, sledi spoznanje, da vse le ni tako preprosto, še posebej, če pripravljaš poroko za nekaj ducat svatov, ni tako preprosto, če imaš stvari rad urejene, še posebej pa ni urejeno, če ti pot prekrižajo neljubi dogodki, ki terjajo manjše ali večje spremembe.

 

Vir fotografije: Pinterest, marec 2017.

Vaša Saša

Arhiv člankov: