Svoje izkušnje v zvezi z organizacijo poroke vam bo kmalu zaupala Saša, nevesta, ki se poroči prihodnjo pomlad ...

Imate zanjo kakšno vprašanje? Pišite ji na info@organizirajsiporoko.si in potrudila se bo za vaš odgovor.

“Organizacija poroke ni vedno enostavna, ljudje, s katerimi se dogovarjaš niso vedno profesionalni in vse v povezavi s poroko ni vedno sanjsko.”
Nevesta Saša

6. Lokacija poroke

Sama sva začela z organizacijo poroke prav 1 leto pred dejanskim datumom poroke. Sledeč poročnemu planu sva se najprej lotila iskanja ustrezne, nama všečne in finančno ustrezne izbire lokacije večerje. S tem v mislih, sva se na začetku pogovorila, kaj si pravzaprav želiva – vedela sva, da hočeva nekaj blizu najinega kraja bivanja, da hočeva nekaj naravnega, nekaj lepega, morda tudi nekaj še ne doživetega tako z najine strani kot s strani najinih svatov, prav tako pa sva se strinjala, da želiva v ospredje postaviti najine svate in njihovo dobro počutje. 

Najino iskanje lokacij se je tako pričelo preko spleta, pri čemer so nama bile v veliko pomoč prav spletne poročne strani, ki na enem mestu združujejo vse za organizacijo poroke. Med njimi sva izbrala tiste lokacije, ki so nama bile res »top«. Seveda sva se glede predlogov pozanimala tudi na poročnih sejmih, prav tako pa tudi pri bližnjih, kjer sva iz prve roke slišala mnogo pohval kot tudi graj različnim ponudnikom. V ožji izbor sva tako izbrala preko 10 lokacij, ki sva si jih tudi v živo ogledala. Z vsakim novim ogledom sva bila bolj prepričana v to kaj si želiva, in še pomembneje, kaj si ne želiva.

Na najinem pohodu iskanja lokacije sva imela tako priložnost spoznati različne predstavnike lokacij, ki so bili enostavni srčni. Spoznala sva prijazne, sproščene, nasmejane ljudi, ki ti polepšajo dan, in to so predstavniki katerih lokacijo bi človek izbral že samo zaradi njih samih. Na drugi strani pa so bili tudi tisti, za katere si resnično ne znaš zamisliti, kako bi z nekom takim na tebi tako poseben dan sploh lahko sodeloval. Vzvišenosti in arogantnosti je bilo v potokih, nesramnosti in nepripravljenosti na sodelovanje pa tudi ni zmanjkalo, zato sva se res pogosto vprašala ali si določeni svojo storitev sploh želijo prodati.

 


Vir fotografije: Pinterest, september 2017.


                 Vaša Saša

Arhiv člankov: